YOURWEBDESIGNER

Oferim servicii de web design profesional la cele mai mici preturi, realizare site de prezentare, realizare catalog produse online, redesign site si alte servicii precum: administrare si mentenanta web, optimizare SEO si logo-uri personalizate.

 

Functionalitati standard

DESIGN CUSTOM

Creativ si personalizat, rezultatul nostru va reprezenta un website modern, de inalta calitate si cu o interfata grafica captivanta, cuprinzand ultimele tehnologii si tendinte din domeniu.

Site-ul tau va beneficia de un design personalizat in functie de specificul brandului tau, optimizat pentru toate tipurile de dispozitive.

design personalizat
responsive pe mobil

100% RESPONSIVE

Conceptul de Responsive Design ofera posibilitatea modificari site-ului in mod automat si dinamic pentru orice rezolutie si device (desktop, laptop, tableta, telefon, etc.) fara a suferi degradari majore si pentru a le oferi utilizatorilor o experienta excelenta de navigare.

Se asigura design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul.

INCARCARE RAPIDA

Incarcarea rapida a unui site este un real obiectiv pentru noi. In baza auditului departamentului SEO vom optimiza la maxim fiecare pagina a site-ului tau.

O optimizare site eficienta duce la o incarcare rapida a site-ului reprezentand un semnal pozitiv pentru motoarele de cautare si un factor decisiv pentru a pastra utilizatorii pe site.

incarcare rapida site web
integrare social media site web

INTEGRARE SOCIAL MEDIA

Social media este o forma mare de publicitate pe Internet. O afacere de succes va avea o conexiune puternica pe scena social media, dar fara o integrare adecvata se va dovedi a fi ineficienta.

La nivelul de baza, social media este o platforma moderna, care ofera utilizatorilor un acces usor la continut. Se conecteaza miliarde de oameni prin intermediul unor platforme precum Facebook, Twitter, Instagram, si multe altele.

INTEGRARE GOOGLE ANALYTICS

Dupa crearea unui site, alegerea unei solutii de gazduire si adaugarea continutului, urmatorul pas esential care trebuie facut consta in monitorizarea actiunilor de pe site, prin alegerea unui serviciu dedicat. In cazul de fata, Google Analytics.

In baza auditului SEO integram Google Analytics in site-ul dumneavoastra pentru a vedea parcursul vizitatorilor!

integrare google analytics

CU CE NE OCUPAM?

Imaginea online a afacerii taleSITE DE PREZENTARE

Realizarea unui site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea dumneavoastra online.

Punem accent pe furnizarea site-urilor web de calitate clientilor nostri. Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea cum fiecare afacere si companie este unica, la fel si un site web trebuie sa fie unic. Structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

site de prezentare
catalog produse online

Promoveaza-ti produsele onlineCATALOG PRODUSE

Catalogul de produse online este un aspect extrem de folosit in vederea prezantarii si promovarii produselor unei afaceri. Acesta iti ofera posibilitatea de a prezenta fiecare produs prin simpla utilizare a unei combinatii de texte si poze sau utilizand un continut multilincv. Acest aspect le ofera clientilor dumneavoastra o gama larga de informatii privitoare la produsele prezentate.

Catalogul online este similar cu magazinul online fiind structurat din categorii si subcategorii, produse si filtru de cautare interna. Toate acestea beneficiaza de pagina proprie si functie specifica.

Search Engine OptimizationOPTIMIZARE SEO ON-PAGE

Optimizarea SEO este in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent pe prima pagina Google.

O afacere de succes este aceea care stie unde sa isi gaseasca clientii, iar cum internetul si motoarele de cautare sunt folosite de toata lumea, atunci cheia catre succes este un site web optimizat pentru cuvintele cheie care au potential de a aduce clienti. Optimizarea SEO reprezinta toate actiunile intreprinse pentru ca website-ul companiei sa ocupe o pozitie de top in motoarele de cautare si de a atrage un trafic cat mai mare, organic si targetat pe nisa in care isi desfasoara compania activitatea.

optimizare seo
mentenanta site web

AdministrareMENTENANTA WEB

Chiar daca aveti un site web curat si securizat, mentenanta acestuia este necesara periodic si poate include: actualizari, verificarea si remedierea eventualelor probleme aparute in timp. Un site web are nevoie de inspectii si revizii periodice, altfel starea lui de functionare se va deteriora.

Un plan de intretinere este cheia succesului permanent pentru site-ul dumneavoastra!

Facelift pentru website-ul tauREDESIGN SITE

Atunci cand site-ul nu mai aduce beneficii sau cand aspectul sau nu mai reprezinta cu succes interesele companiei, iar conceptul este invechit, cu un numar mic de vizitatori, si nu este usor de utilizat, este momentul pentru un redesign.

Structurarea proasta, lipsa de continut, pagini greu de gasit, navigare anevoioasa, prezenta scazuta in rezultatele motoarelor de cautare, toate acestea sunt elemente care nu au ce cauta in site-ul tau web.

redesign site web

PROCESUL DE REALIZARE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

Ii felicit pentru seriozitatea si promptitudinea de care au dat dovada in colaborarea noastra. Modul lor de lucru m-au convins ca formeaza o echipa ce merita recomandata. Iar raportul calitate/pret este excelent. Felicitari!

 

florisgaze.ro

Miroiu Florin

Sunt multumit de modul in care au decurs lucrurile si ce ati realizat pentru mine. Va multumesc frumos pentru promptitudinea de care ati dat dovada si sper ca vom mai colabora si pe viitor.

 

phorward.ro

Razvan Vasile

Consider ca am colaborat frumos, s-a realizat un site frumos intr-un termen decent, mi s-au raspuns la toate intrebarile, ati avut rabdare cu mine. Sunt foarte multumit de modul in care am colaborat si am sa va recomand pe viitor tuturor clientilor mei.

 

vilamacesul.ro

Andrei Grecu