SERVICII DE

MANAGEMENT SEO

Doriți să creșteți constant traficul pe site și să dominați o piață de nișă? Pentru a face acest lucru, conținutul de pe paginile web trebuie să fie optimizat, astfel încât să fie analizat și evaluat ca relevant, reputat și autorizat, conform algoritmului Google. Simpla integrare a conținutului grozav în pagina dvs. nu va fi suficientă pentru ca site-ul dvs. să se situeze pe prima pagina în motoarele de căutare sau să fie preluat ca fragmente recomandate. Cu siguranță, a avea o bază de clienți fideli și urmărirea va aduce vizite consistente, dar cum crești traficul organic către site-ul tău și cum poți face ca paginile tale să le depășească pe cele ale concurenților tăi?

Mai mulți factori au un rol de jucat în influențarea clasamentului paginii cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). De la optimizarea paginii până la crearea de linkuri, există multe lucruri de luat în considerare, din punct de vedere SEO, pentru a face posibil ca pagina dvs. să se clasifice pe prima pagina al motoarelor de cautare. Capabil să manipuleze și să manevreze în jurul algoritmilor motoarelor de căutare, vă puteți baza pe trei tehnici de bază SEO care s-au dovedit a juca un rol esențial în fiecare campanie de marketing. Acoperind aspecte cheie ale unui plan de optimizare eficient, aceste strategii ajută la stabilirea unei prezențe online puternice.

SERVICII SEO MODERNE PENTRU SUCCESUL

AFACERII TALE

 • SEO este una dintre cele mai bune strategii de marketing online pentru a vă ajuta afacerea să își îmbunătățească prezența online, să atragă mai mult trafic pe site-ul său, să vizeze clienți potențiali calificați și să câștige mai multe conversii și venituri. De aceea, SEO este o parte critică a unui model de afaceri de succes. Cu toate acestea, SEO este mai mult decât o singură strategie. De fapt, SEO înseamnă sau descrie un termen general pentru multe strategii mai mici care funcționează împreună pentru a vă îmbunătăți clasamentul Google (sau clasamentele pe un alt motor de căutare) pentru a crea o mașină eficientă de conversie și generatoare de venituri – site-ul dvs.
 • După cum probabil vă dați seama, SEO nu este o strategie de „întreținere redusă”. Pentru a fi util (profitabil), necesită atenție continuă din partea unei companii SEO care vă înțelege afacerea. Deoarece concurența principală folosește aproape sigur servicii SEO profesionale, aceasta înseamnă că, dacă încetați să faceți acest lucru, veți rămâne rapid în urmă. Anumite sarcini ale Serviciilor SEO pot fi foarte benefice, cum ar fi un audit SEO inițial, recenzii de profil de linkuri și cercetare detaliată a cuvintelor cheie. Dar acestea sunt într-adevăr doar bazele și, pentru un SEO eficient, acțiunile firmei trebuie luate în mod continuu.
 • Serviciile de succes SEO necesită campanii continue care să depășească și să depășească concurența. În cele din urmă, aveți nevoie de un partener SEO care să poată oferi în mod constant valoare și rezultate, mult timp după ce a fost obținut orice impuls inițial.
Analizăm utilizatorii de pe nisa dvs. și identificăm căile de conversie ale acestora.

93% dintre experiențele online încep de la un motor de căutare.

Creșterea eficienței

SEO PE SITE-UL DVS.

Cercetarea cuvintelor cheie
Utilizând procesul nostru în 4 pași, identificăm toate variantele de interogări de căutare utilizate de publicul țintă pentru a vă găsi afacerea, inclusiv întrebări și răspunsuri.
Structura site-ului
Analizând structura site-ului dvs., îl vom optimiza pentru a se potrivi cel mai bine afacerii dvs. și nevoilor utilizatorului, în beneficiul experienței dvs. de utilizator și al performanței SEO.
Cercetarea concurenței
Analizând performanța medie a primilor 5 concurenți organici ai tăi, vom identifica cerințele necesare pentru a se clasa în primele poziții ale serps și ce trebuie să îmbunătățim pentru a obține aceste rezultate pentru tine.
Optimizarea conținutului
Folosind instrumentul nostru de analiză bazată pe puncte, vom optimiza tot conținutul de la etichetele H1 la copiere și imagini. Cunoaștem cele mai comune oportunități și le recunoaștem rapid, integrându-le pentru o creștere clară pe termen scurt a clasamentelor SEO.
Optimizarea imaginilor
Imaginile de generație următoare sunt acum standardul cerut de multe motoare de căutare, inclusiv Google. Nu numai că optimizăm imaginile în funcție de dimensiunea fișierului, dar suntem experți în optimizarea imaginilor produselor folosind scripturi automate, astfel încât să vă puteți crește acoperirea prin căutarea de imagini.
Optimizarea accesului cu crawlere
Analizarea căilor de accesare cu crawlere și a călătoriilor către paginile principale, punctele de fund și adâncimea structurii ne permite să adaptăm strategia tehnică pentru a asigura fluiditatea. Aceasta include eliminarea adreselor URL necorespunzătoare, a șirurilor de blocare indexate, gestionarea eficientă a 301 și optimizarea CMS.
Optimizarea vitezei
Asigurarea randării, a serverelor, a vitezei de încărcare și a livrării de conținut este eficientă și depășește nevoile utilizatorilor, iar motoarele de căutare vor îmbunătăți ratele de accesare cu crawlere, indexarea și experiența utilizatorului. La rândul său, îmbunătățirea clasamentului la nivel de site.
Completeaza formularul pentru ANALIZA GRATUITA!

Iti doresti mai mult trafic pe site?

  Trafic organic - Crestere
  83
  %
  Rată de respingere - Scădere
  52
  %
  Durata medie a vizitei - Crestere
  38
  %
  Pagini pe sesiune - Crestere
  27
  %

  Factori critici pentru succesul SEO

  Structura site-ului
  Cu crawlerele și utilizatorii care doresc să găsească rapid părțile principale ale site-ului dvs., este esențial ca structura site-ului dvs. să ofere ușurință în utilizare. În plus, etichetarea internațională sau lingvistică este esențială pentru site-urile globale.
  Viteza site-ului
  Niciun utilizator nu-i place un site web cu încărcare lentă și lucrul pentru a îmbunătăți livrarea codului, a imaginilor și a performanței serverului va îmbunătăți rezultatele SEO.
  Accesibilitate
  Fie că este vorba de UX, voce, citire de imagini sau etichete Alt – accesibilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru SEO tehnic. În 2020, este esențial să vă asigurați că site-ul dvs. este utilizabil de toți.
  Date structurate
  Datele bine scrise și structurate expansive permit site-urilor web să dicteze către motoarele de căutare unde se află domeniile principale de acțiune. Acest lucru îmbunătățește atât accesarea cu crawlere, cât și diversitatea rezultatelor căutării.
  VREAU CA AFACEREA MEA SA AJUNGA PE PRIMA

  PAGINA GOOGLE