Termeni si Conditii

TERMENI GENERALI

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.yourwebdesigner.ro (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.yourwebdesigner.ro , ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia. Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea..

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate Utilizatori, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Este interzisa folosirea acestui Site, a Continutului Site-ului, a Serviciului sau a oricarui serviciu, facilitate oferite de către Site in scopuri comerciale, de exemplu pentru a recruta angajati de către angajatori, pentru oferte de servicii de catre angajatori dar fara a se limita la acestea, fara acordul scris al Administratorului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs.;
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de comenzi false sau frauduloase;
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site;
  • obligativitatea de a nu avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
  • obligativitatea de a nu posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).

Utilizatorul www.yourwebdesigner.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul Site-ului.

Utilizatorul www.yourwebdesigner.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.yourwebdesigner.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului Site-ului.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelaşi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea profilului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.yourwebdesigner.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.yourwebdesigner.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

PRETUL

Pretul final platit de Client este pretul produsului afisat in oferta primita pe email. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.yourwebdesigner.ro sunt exprimate in RON si nu contin T.V.A. 19% deoarce firma este neplatitoare de TVA.

PLATA ONLINE

Plata pentru produsele comandate prin intermediul www.yourwebdesigner.ro se va face in momentul plasarii comenzii daca se alege plata cu cardul sau in momentul in care compania primeste banii depusi prin ordin de plata.

Dupa efectuarea platii, utilizatorul va primi un email de confirmare in cazul platii cu cardul sau detaliile de plata in cazul alegerii achizitionarii prin ordin de plata.

Prin intermediul www.yourwebdesigner.ro se poate efectua plata online cu cardul personal sau prin ordin de plata, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD, daca au cod CVV2/CVC2.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati online.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata online. www.yourwebdesigner.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra si nu va solicita niciodata codul PIN al cardului dumneavoastra.

www.yourwebdesigner.ro a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar transmiterea datelor si informatiilor revin exclusiv utilizatorului.

Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu exceptia celor legate de cardul bancar (numar de card, data expirarii etc) vor fi utilizate numai in concordanta cu procedurile www.yourwebdesigner.ro, in scopul prevenirii oricarui acces neautorizat.

LEGEA APLICABILA

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea www.yourwebdesigner.ro este legea romana.

SUGESTII SI RECLAMATII

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Titularului, sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina Contact.

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

Dupa primirea reclamatiei, Titularul va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus.